FAQ Lesroosters

Veelgestelde vragen over het rooster en de lessen

Terug naar het lesrooster

Moet ik me aanmelden voor een beginnersles?
Aanmelding voor een beginnersles is niet nodig, loop gerust binnen! Meld wel even bij de desbetreffende docent dat je nieuw bent.

Wat moet ik meenemen naar een les?
Yogamatten en yogatools zijn in de studio aanwezig. Het enige wat je mee hoeft te nemen is kleding waarin je je gemakkelijk kunt bewegen. Het gebruik van schoenen is in de studio niet toegestaan.

Hoeveel kost een proefles?
Een proefles kost 10 euro en kan contant of met pin worden betaald.

Wat zijn de kosten van de lessen?
De kosten vind je aan de rechterzijde naast de lesroosters. Let op: beginnerslessen hebben een ander tarief dan bijvoorbeeld therapielessen of intermediate lessen.

Ik heb ruim ervaring met yoga maar nooit eerder een Critical Alignment yogales gevolgd. Kan ik meteen meedoen met de intermediate lessen?
Critical Alignment Yoga kent een heel eigen aanpak en yogatechniek, waarbij we veelvuldig gebruik maken van tools. In de beginnerslessen wordt uitgebreid stilgestaan bij het gebruik van deze tools. In de intermediatelessen gaan wij er vanuit dat de kennis van de Critical Alignment techniek en het gebruik van de tools reeds aanwezig is. Wij raden daarom ervaren yogabeoefenaars aan om eerst enkele beginnerslessen te volgen voordat je een intermediate les bijwoont. Bij twijfel kun je overleggen met een van onze yogadocenten.

Wat is de procedure wanneer een van jullie yogadocenten uitvalt?
In het geval dat een docent onverhoopt uitvalt, proberen wij altijd een invaldocent te vinden. De invallende docenten zijn allen geschoold door Gert van Leeuwen in de driejarige lerarenopleiding. Wanneer geen invaller beschikbaar is komt de les te vervallen. Dit melden wij minimaal een uur voor de start van een les in het lesrooster op de website.

Ik kom per auto. Is er voldoende parkeergelegenheid?
Wij hebben geen eigen parkeerplaats maar er is over het algemeen altijd wel een plekje te vinden in de buurt. Let op: tot middernacht is het betaald parkeren!