• Docenten CAY

 • G-Y-Docenten-Gert GERT VAN LEEUWEN
  Oprichter van het Critical Alignment Yoga & Therapie instituut.
  Lees hier het interview met Gert
  gert@criticalalignment.nl
  G-Y-Docenten-Eliza ELIZA VAN DER KROON
  Eliza is in 2007 aan het Critical Alignment Instituut afgestudeerd. Het jaar daarna heeft zij in Canada haar Critical Alignment Therapy (CAT) certificaat behaald. Zij geeft therapie- en beginnerslessen. Als specialisatie geeft zij privé begeleiding en lessen Asana’s in beweging.
  eliza@criticalalignment.nl
  G-Y-Docenten-Jacoline JACOLINE NORDEN
  Jacoline heeft aan het CAY Instituut de lerarenopleiding en therapie opleiding gevolgd. Zij geeft Critical Alignment Yogalessen aan de 50 plus- en beginnersgroepen en Critical Alignment Therapie. Privélessen op aanvraag. Ook is zij verbonden aan de CAY lerarenopleiding en geeft daar meditatie/pranayama en lerarenlessen.
  jacoline@criticalalignment.nl
  G-Y-Docenten-Anne_Mart ANNE-MART PRINS
  Voor Anne-Mart staat persoonlijke ontwikkeling centraal in haar werk. Zij begeleidt mensen op psychologisch en lichamelijk gebied, privé- of in een werkcontext. Anne-Mart beoefent zelf al jaren Critical Alignment Yoga en heeft begin 2012 de opleiding tot CAY docent afgerond. Zij geeft regelmatig beginnerslessen en coacht studenten in de lerarenopleiding.
  anne-mart@criticalallignment.nl
  LAETITIA
  Tekst volgt
  MARJOLIJN VAN GOOL
  Toen Marjolijn Critical Alignment ontdekte was zij direct gegrepen door de logica van de methode en het grote effect op zowel het fysieke als mentale welzijn. Critical Alignment vormt sindsdien een niet meer weg te denken onderdeel van haar leven. Zij brengt haar enthousiasme graag over op anderen. Marjolijn heeft in 2015 zowel de lerarenopleiding Critical Alignment Yoga als de therapie-opleiding afgerond. Zij geeft beginners- en therapielessen en lessen Run&Yoga.
  marjolijn@criticalallignment.nl