F-Gebouw
13/03/2020

De studio is gesloten ivm Coronavirus

Beste leerlingen . 

Middels deze nieuwsbrief willen we het volgende met jullie delen.

Wij als team van CAY docenten, vinden het heel jammer dat we jullie niet in levende lijve kunnen ontmoeten. 

Yoga ,” verbinden” is waar we elke dag mee bezig zijn , in onze lessen met jullie samen. 

We zijn op zoek naar middelen om toch in contact te blijven met elkaar. Onderling als team proberen we dat te doen en nu middels deze brief ook naar jullie toe. 

Ook zijn er al bestaande workshops en lessen die opgenomen zijn in de afgelopen jaren gedurende de trainingen in Moskou. En die waarschijnlijk gebruikt kunnen worden. We hopen dit  zo spoedig mogelijk aan te kunnen bieden.

Voor nu hebben we als test een proefles opgenomen met AnneMart deze is te bekijken via Youtube met deze link:
https://youtu.be/9LcSQUBj5ow

Deze periode bied een kans om je eigen oefenen te verdiepen. Op de bestaande website staan instructie films over de achteroverboog en het hoofdstandbankje . En in het boek is er de uitleg van de oefeningen en voorbeeldlessen.

Er wordt momenteel gewerkt aan een nieuwe website.
Helaas zijn er problemen met de huidige website/ webshop waardoor op dit moment bestellen niet mogelijk is, wij hopen dat dit zsm wordt opgelost.

Voor degene die de CAY en CAT opleiding volgen: jullie worden geïnformeerd door Lea Vos, over de weekenden die zijn komen te vervallen en waar ook al vervangende data voor worden gezocht.De informatieavond van 27 maart voor de start van de nieuwe CAY opleiding is “uitgesteld”, maar dat er een nieuwe opleidingsgroep start is zeker. 

De geplande workshops ( 50+ en Paas) van maart en april zijn geannuleerd en door betreffende docent die de workshop zou geven op de hoogte gebracht. We proberen  jullie zo goed mogelijk op de hoogte te houden van alle verdere ontwikkelingen !

Blijf gezond! Warme groet van team CAY/T docenten.

Beste Leerlingen 

Wij zijn gesloten ivm het coronavirus, om zo de verspreiding van het virus tegen te gaan. Wij zullen jullie via deze website op de hoogte houden wanneer er meer informatie is over en hoe de lessen hervat worden.

Met gezonde groet het Critical Alignment Team