Frankijk I Docentenweek

Docentenweek Frankrijk 2017 met Gert van Leeuwen
– NOG ENKELE PLAATSEN VRIJ –

Voor CAY docenten opgeleid in Amsterdam en docenten die de therapiemodule hebben afgerond

Ruimte

Ruimte is het eerste dat in me op komt als ik aan de yogaweek bij Gert van Leeuwen in het Franse paradijsje denk.

Ruimte is wat Gert je geeft in het onderzoek naar wat er bij jouw speelt. Zijn kracht is zijn taal, zijn kennis én zijn zelfonderzoek. Gert blijft zich vernieuwen als docent. Hij daagt je uit maar vult niets in. Die ruimte is soms verwarrend en een andere keer weer verrukkelijk. Voor mij de beste weg naar zelfreflectie. Al vier keer heb ik deelgenomen aan de docenten yogaweek in het Franse Narthiac. Daar is Gert begonnen om de lessen mee te nemen van de mat in groepsgesprekken. In zo’n week is er de ruimte om alles te delen wat je als Critical Alignment docent tegen komt. Afgelopen jaar brak ik in tranen uit omdat ik zo boos en gefrustreerd was op de pijn in mijn onderrug. Ik die zo mijn best doe, elke dag op rolletje lig en dan toch steeds weer pijn in mijn onderrug krijg!” Gert pakte dit op en heeft er veel aandacht aanbesteed. Mijn pijn en frustratie is namelijk ook de pijn en frustratie van een ander. De week was een eyeopener. Ik mocht leren dat als ik mezelf kleiner maak – en niet mijn borst (mijn ambitieuze stand ) vooruit breng – ik beter voel en sneller merk wanneer ik te ver ga.

Ruimte is ook Narthiac, een prachtige stille plek met weids uitzicht waar ik ’s nachts mijn heerlijke boxspringbedje even uit kom om vol verwondering naar de Melkweg te kijken. En dan die geweldige open buitenkeuken waar chef Evert zorgt voor een culinair spektakel. Wat een feest! Elke dag weer is het een verrassing wat hij voor lekkers op tafel zet. Koken met passie, ook dat is yoga. Bij Gert geen regels met wat we allemaal niet mogen. Groene thee, espresso, bietensap of een heerlijk glas Franse wijn, alles kan. Mijn huis is jouw huis is Gert’s motto. In deze ruimte voel ik me welkom, veilig en vrij om verder te ontwikkelen in het proces zonder einde.

Ellen Dekkers, vinoloog/wijnschrijver
 

 
 
 
 

Accomodatie

Het terrein beslaat 5000 m2 en er staan 4 gebouwen. Een grote ‘grange’ waarin een yoga zaal voor workshops op de bovenverdieping. De yoga zaal is geschikt voor 25 personen. Ook op de bovenverdieping vier 2-persoonsslaapkamers, twee badkamers en een toilet. Beneden zijn er drie 2-persoonsslaapkamers en een schuur. Verder is er een ‘Hangar’ waarin het sanitaire gedeelte met douches, toiletten en wastafels, daarnaast een grote keuken met eetgelegenheid. Op de bovenverdieping is een grote gemeenschappelijke ruimte. Een schuurtje waarin vroeger ganzen en geiten werden gehouden is nu verbouwd tot een 2-persoonsslaapkamer. Centraal op het terrein staat een authentiek sfeervol boerenhuisje gebouwd rond 1650. Je kunt heerlijk kamperen onder een van de notenbomen en voor de romantici: er staat een ‘Cabane’ (zigeunerwagen) met prachtig uitzicht, geschikt voor twee personen. Rondom de gebouwen zijn ruime terrassen, er is een jeu-de boules baan en er staat een tafeltennistafel. Er staan verschillende notenbomen en er is een vuurplaats.
 

 
 
 
 

DATA 2017

Docentenweek
9 juli t/m 15 juli
Deze week staat onder leiding van Gert van Leeuwen

 
 
 
 

ACCOMODATIES

  • Acht 1 of 2 persoons kamers (alle kamers hebben 2 losse boxspringbedden die ook tegen elkaar kunnen worden geschoven)
  • Eén zigeurnerwagen met een 2-persoonsbed
  • Kamperen met eigen tent

 

PRIJZEN DOCENTENWEEK

Kamperen met eigen tent     685,00 Incl. 6% BTW  
2 personen op kamer     785,00 Incl. 6% BTW  
1 persoon op kamer     880,00 Incl. 6% BTW  

Let op!
Dit zijn de prijzen van 2017. We behouden ons het recht voor deze voor 2018 te wijzigen.
 
workshops-frankrijk_i-1

 
 
 
 

INSCHRIJVEN

Inschrijfformulier
Schrijf je nu in!
Je kunt hier een INSCHRIJFFORMULIER invullen en versturen. Het cursusgeld kan overgemaakt worden naar NL17INGB0004674435 t.n.v Bharata Yoga Amsterdam onder vermelding van je naam en de week waarvoor je je hebt ingeschreven.

LET OP!
Je staat pas ingeschreven als je €100,- hebt aanbetaald. Mocht je onverwachts besluiten te annuleren, zijn we genoodzaakt de aanbetaling in rekening te brengen. Mocht de week niet doorgaan vanuit de organisatie, krijg je vanzelfsprekend het hele bedrag teruggestort.

Kamerverdeling
De kamerverdeling gaat via Eliza. Je kunt haar mailen en je voorkeur aangeven: eliza@criticalalignment.nl.

Vervoer
Op het inschrijfformulier kun je aangeven of je met de trein of met de auto komt.
Je kunt door middel van een sms, Gert van Leeuwen +31620403310 , aangeven of je opgehaald wilt worden van het station in Thiviers. Wanneer je dit op tijd doet kunnen wij tegen een geringe vergoeding voor vervoer zorgen.

LET OP! Schrijf je op tijd in, het aantal kamers is beperkt.
 

 
 
 
 

ADRES

Narthiac, 24160 Anlhiac, Frankrijk
De coordinaten van het adres zijn: 45′ 19′ 51″ N / 1′ 6′ 49″
 
workshops-frankrijk_i-3