Bijscholing 2

4 LEVEL TRAINING CRITICAL ALIGNMENT LESGEVEN

Onder leiding van Gert van Leeuwen

 

Om aan deze training mee te kunnen doen moet Bijscholing 1 / 4 Level Training CAY Basis succesvol zijn afgerond.

In het tweede bijscholingstraject ligt het accent op het lesgeven zelf
Het lesgeven vanuit de principes van Critical Alignement Yoga heeft gevolgen voor het taalgebruik waarmee wij lesgeven. Het is niet zo dan je je eigen lesroutine meteen volledig moet herzien, maar we kunnen in deze bijscholing een begin maken met een geleidelijk veranderingsproces.
Als ontspanning de eerste stap is om tot beweging te komen dan kunnen we onze taal niet meer inrichten vanuit zinnen als “doe dit en doe dat…” dat zijn aanwijzingen die zich richten op wilskracht en wilskracht en ontspanning gaan niet goed samen. Ontspanning gaat over ademhaling, druk en rek en het spreken vanuit deze begrippen vraagt oefening.

Meer informatie over deze 4 level training krijg je als je de basis 4 level training met succes hebt afgerond. De data voor de eerstvolgende training en de prijs staan ook op de website.

ALGEMENE INFORMATIE 4 LEVEL TRAINING LESGEVEN IN CAY

Kosten
€ 1.020,00 excl. 21% btw.

Tijd
Zaterdag 13.00 tot 17.00 uur, zondag 10.00 tot 17.00 uur

Opgave
Uitsluitend opgave voor de gehele 4 Level Training en als je de Basis 4 Level Training Critical Alignement Yoga voor yogadocenten met succes hebt afgerond

Aantal deelnemers
Minimaal 16, maximaal 25

VYN
Erkend als bijscholing door de Vereniging Yogadocenten Nederland (VYN)
30 punten

Data
2018: 10/11 februari; 14/15 april; 30 juni/1 juli; 1/2 september

Leslocatie
Critical Alignment Instituut, Blankenstraat 166, 1018 SG Amsterdam

 
 
 
 

 

AANMELDEN

De organisatie van de Critical Aligment Level Trainingen in Nederland wordt verzorgd door Lea Vos van Centrum Zweiersdal, workshops & bijscholingen.

Opgave via de website van Centrum Zweiersdal. Na opgave krijg je een mail ter bevestiging van je inschrijving. Circa twee maanden voor aanvang van de training krijg je een mail met het verzoek je deelname te (her)bevestigen. Daarna is je deelname definitief.

Aanmeldingsformulier